TILLADELSER OG STADEPLADSER

Vi hjælper dig med al papirarbejdet ved at sørge for din mobile gadetilladelse, at registrere din P-enhed og være på forkant med udviklingen. Derudover kan vi sørge for adgang til højtrafikale events, og give uvurderlig rådgivning som kan være til hjælp, når du skal sikres den rigtige stadeplads, både ude og inde. Og så giver vi naturligvis grundig rådgivning om processen, hele vejen igennem forløbet.

VI HJÆLPER DIG MED
DIN MOBILE FORRETNING

Vi hjælper med registreringen af din mobile enhed hos fødevarestyrelsen, og sørger for at oprette et velfungerende kassesystem til din forretning. Desuden er vi også gerne behjælpelige med at strømline hele processen, ved bl.a. at udarbejde et overblik over forretningen via menukort, priser og økonomioverblik, for at optimere din salgsproces og transaktionshastighed.

GARANTI OG SERVICE

I vores værksted på Sjælland er vi specialiserede i at yde alle former for service for dig og din enhed. Via vores hotlinesystem kan vi yde både vejassistance når uheldet er ude, og hjælpe dig videre hvis du skulle rammes af uforudsete hændelser som driftsstop, punktering o.lign. Det handler, ganske enkelt, om at være sikker på du kan være der hvor tingene sker, når de sker.

© SUPER FOOD TRUCKS  2017

SUPER FOOD TRUCKS ApS

Jagtvej 157 2200  København N

Vi gør os meget umage for at have forstand på alle detaljerne, og derfor er vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogen spørgsmål, brug for sparring eller rådgivning, eller mangler overblik over situationen.

 

Kontakt os meget gerne i kontaktboksen nedenfor, eller skriv en mail, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan!

MIKKEL ELMER 

+45 21 60 57 18

me@superfoodtrucks.com